Skip to main content

Welkom

Beste Probusvrienden,

Beste bezoeker,

Van harte welkom op de website van Probus-Belgium, de website van en voor alle Probus leden en clubs van België, verspreid over het ganse land.

“Probus” is de samentrekking van het Engelse "(Pro)fessional and (Bus)iness people".

Het hoofddoel van elke club is hechte vriendschapsbanden te smeden tussen haar leden, tussen de clubs en de regio's en ook wereldwijde contacten te leggen.

Probus-Belgium verwelkomt dames en heren die zich, na een actief beroepsleven, willen engageren in een context van diversiteit en multidisciplinariteit.

De Probus clubs zijn geen service clubs en hebben geen commerciële doelstellingen.

Gezelligheid, kameraadschap en vriendschap komen tot uiting in het plezier samen te lunchen, deel te nemen aan boeiende lezingen, sport, spel, uitstappen en vele andere activiteiten die vaak opengesteld worden voor de partners van de leden.

Probusleden hebben toegang tot het afgeschermde gedeelte van deze website op basis van een gebruikersnaam en wachtwoord die zij kunnen aanvragen via de ICT-manager van hun club. Leden en bezoekers hebben toegang tot enkele algemene gegevens (doel, betekenis, organisatie, …).

De clubs zijn verspreid over zes regio’s in België, verdeeld over twee taalgemeenschappen. Wie meer info wenst over lidmaatschap of werking kan contact nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Van harte welkom,

PROBUS BELGIUM

Het Informatie- en Coördinatiecomité van Probus-Belgium C.I.C.